StoryEditorOCM
Hajdukderbi kola

Hajduk se s teškog gostovanja vraća s bodom, pogledajte golove i najzanimljivije trenutke iz Osijeka

Piše Sport SD
4. veljače 2024. - 09:25

Hajduk četvrtu utakmicu zaredom ne zna za pobjedu u prvenstvu, sinoć su u derbiju 24. kola odigrali neriješeno kod Osijeka (1:1). 

Poveo je Hajduk u 57. minuti, Brekalo je iz slobodnog udarca iskosa slijeva ubacio pred gol, Šarlija je glavom prebacio na lijevu stranu do Krovinovića, koji je primio loptu i vratio u sredinu, Pukštas je glavom poslao loptu prema suprotnom kutu mreže, Nejašmić je zaustavio na crti, no Uremović je iz blizine ugurao u gol. VAR je provjeravao situaciju, no pogodak je potvrđen.

U 72. minuti izjednačenje, Lovrić je pucao sa 17 metara, Lučić je odbio loptu, na koju je pritrčao Mierez te zabio pored nemoćnog Lučića.

Hajduk se vratio na vrh ljestvice, sada ima 42 boda, jedan više od drugoplasirane Rijeke koja će danas igrati protiv Istre 1961, a pet više od trećeg Dinama koji je odigrao dvije utakmice manje. Osijek je četvrti s 31 bodom.

Trener Hajduka Mislav Karoglan nije bio zadovoljan nakon utakmice:

- Sad nam treba pravi niz. Imali smo noć gdje su nas pokosile viroze, Kalik i Lučić su igrali pod virozom, Žaper nije mogao. Niz ozljeda, kartona, ali nipošto to nećemo uzeti kao alibi, jednostavno nam treba veliki niz i moramo pronaći put da to ostvarimo.

Golove i sažetke utakmice Osijek - Hajduk pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:51