StoryEditorOCM
HajdukTUĐI ČOVIK NIKAD...

Puležanima ovo neće dobro ‘sjesti‘, pogledajte što je njihov gradonačelnik poželio današnjem protivniku Hajduku

Piše Slaven Alfirević
26. studenog 2023. - 10:23

Susret Istre 1961 i Hajduka, posebno u Puli, ima i svoga posebnog gledatelja, promatrača, navijača, kako hoćete. Naime, Filip Zoričić je gradonačelnik Pule, a rođeni je Splićanin koji ne krije da voli Hajduk od malih nogu. Kad smo u Puli na gostovanju Hajduka, uvijek pogledom tražimo po svečanoj loži gdje je gradonačelnik. Ovaj put Zoričić je spriječen uživo gledati...

- Neću biti na stadionu, ne mogu prisustvovati derbiju iz obiteljskih razloga. Veseli me što će stadion biti pun u dobroj atmosferi. Želim da sve prođe u najboljem redu i da bude prava nogometna fešta. Znam da je poduzeto sve što treba na planu organizacije i drago mi je da će nakon dužeg vremena stadion u Puli biti pun. Hajduk je pravi mamac.

Zoričić je nastavio:

- Očekujem pravu utakmicu, Istra je odlična momčad, to je i dokazala pobjedom u Splitu. A ja se na kraju prvenstva nadam Hajdukovoj tituli - rekao nam je pulski gradonačelnik.

Zoričić je rođeni Splićanin, a u Pulu je doselio sa 18 godina na studij, diplomirao je u Puli na Filozofskom fakultetu, profesor je hrvatskog jezika i povijesti, a gradonačelnik Pule je već dvije i pol godine, izabran s nezavisne liste.

image
Duško Marušić/Cropix
image

Hoće li se Bijeli ovako veseliti i u Puli?

Paun Paunović/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 17:38