StoryEditorOCM
Hajdukuključen i klub

Rakitić već povukao prvi potez u Hajduku i oduševio navijače: divnom gestom se pridružio borbi za život ikone HNL-a

Piše SN
22. srpnja 2024. - 19:48

Nastavlja se životna bitka Mladena Bartolovića. Bivši nogometaš Segeste, Cibalije, njemačkog Saarbrückena, Dinama, Zagreba, Hajduka i iranskog Fulada, te reprezentativac Bosne i Hercegovine (17 nastupa i jedan pogodak), teško je bolestan i mora na liječenje u Njemačku.

Legenda vinkovačkog kluba već je u nekoliko navrata dignula na noge grad u kojem je ostavio najveći trag. Bartolović je u dresu Cibalije upisao 255 službenih utakmica i pritom zabio 58 golova, brojka s kojom drži prvo mjesto klupske ljestvice strijelaca otkako je hrvatske neovisnosti, a simpatizeri Cibalije, predvođeni navijačkom skupinom Ultrasi, njegovu privrženost klubu nikad nisu zaboravili, pišu Sportske novosti.

Stoga su mu se, u njegovoj dosad ‘najvažnijoj utakmici‘, protiv teške bolesti s kojom se bori, odlučili odužiti. Organizirani su brojni humanitarni turniri, svi prihodi su, jasno, išli u svrhu Bartolovićevog liječenja, a svoj doprinos cijeloj priči sada su odlučili dati i Ivan Rakitić, odnosno njegov novi klub Hajduk.

Naime, dres u kojem je ‘Raketa‘ predstavljen na Poljudu poslan je na aukciju te će novac od prodaje biti upućen Bartolovićevom liječenju.

"Podržimo Mladena - aukcija dresa Ivana Rakitića", naziv je akcije, a početna cijena dresa postavljena je na 100 eura. Svaki slijedeći korak aukcije iznosi minimalno deset eura.

image

Mladen Bartolović i Mario Maloča 

Vladimir Dugandzic/Cropix

"U slučaju dvije jednake ponude dres dobiva ponuditelj koji je prvi dao ponudu (osim ako se radi o dvije jednake ponude u zadnjoj minuti aukcije). U slučaju dvije jednake ponude u zadnjoj minuti aukcije, aukcija se produljuje za 10 minuta te isto vrijedi za svaku novu ponudu", dodatno je pojašnjeno u objavi.

image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 12:27