StoryEditorOCM
Hajdukemisija ‘stadion‘

Razočarani su igrom hajdukovaca: ‘Bez krvi, bez želje, reakcija navijača sve govori‘

Piše Sport SD
6. svibnja 2024. - 07:58

U HRT-ovoj emisiji ‘Stadion‘ Tomislav Ivković prokomentirao je 33. kolo SuperSport HNL-a, osvrnuo se i na poraz Hajduka na Poljudu od Varaždina.

- Čestitke Varaždinu, ali kad Hajduk na ovakvoj utakmici koja nema nikakav značaj odigra ovako, bez krvi, želje, onda je to već upitan i sam karakter igrača. Oni predstavljaju Hajduk koji je institucija. Na ovu utakmicu dođe 12.000 gledatelja da ih podrži, a njihova reakcija je rekla sve o Hajdukovoj predstavi - izjavio je Ivković.

image

Tomislav Ivković

Goran Mehkek/Cropix

I Vedran Ješe bio je vrlo kritičan prema Bijelima.

- Hajduk je u padu već dugo, evidentno je da jedva čekaju kraj, vidi se i po sastavu i jako puno povrijeđenih igrača, neki bi mogli igrati, ali vidim da se nitko ne vraća. Hajduk je sam omogućio da ga se lako zatvori, nije bilo trke i želje koja je prije krasilo Hajduk. Ovaj rezultat je samo ogledalo njihove današnje predstave.

image

Vedran Ješe

Jure Mišković/Cropix

U derbiju kola, a možemo reći i cijele sezone, Dinamo je preokretom slavio na Rujevici protiv Rijeke. Tri kola prije kraja Modri imaju četiri boda prednosti nad drugoplasiranom Rijekom, i korak su do obrane naslova prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 06:36