StoryEditorOCM
Hajdukpohvalio i ligu

Romano istaknuo Hajdukovog talenta i otkrio da je na meti ovih klubova: ‘Napravit će nešto posebno u budućnosti‘

Piše Sport SD
2. prosinca 2023. - 12:31

Fabrizio Romano, talijanski novinar, u svom podcastu "Here We Go", između ostalog govorio je i o Hajdukovom talentiranom Amerikancu Rokasu Pukštasu (19). Predviđa mu lijepu nogometnu budućnost i uvjeren je da će on biti jedan od onih na koje će morati obratiti pažnja.

- Taj dečko je supertalentiran. Potpisao je novi ugovor do 2027. godine i trenutačno je jedan od najvećih talenata u hrvatskom prvenstvu, a znamo koliko talenata hrvatska liga proizvodi. Čini se da će taj američki dječak napraviti nešto posebno u budućnosti, rekao je Romano i dodao:

- Produžio je ugovor jer je sretan ondje i jer mu je povećana plaća, ali postoje klubovi koji ga prate, posebice njemački klubovi. Zapamtite njegove ime, on je vrlo, vrlo talentiran. Ljudi u Hajduku su sigurni da će on biti dio američke reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2026. godine - zaključio je Romano.

Američko dijete litavskih roditelja došao je u Hajduk prije tri godine bez odštete iz Barcelonine akademije u SAD-u. Prošle sezone probio se kao prvotimac, ali je paralelno igrao i za mladu momčad Hajduka, koja je senzacionalno došla do finala Lige prvaka. Za seniore Hajduka odigrao je 37 utakmica, postigao 7 i namjestio 3 gola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 23:50