StoryEditorOCM
Hajdukotišao Mr. Football

Nikoličius više nije sportski direktor Hajduka! Evo kako se Litavac oprostio od Bijelih

Piše Sport SD
26. svibnja 2024. - 12:18

Hajduk se na svojim stranicama i službeno oprostio od Mindaugasa Nikoličius koji odlazi s pozicije sportskog direktora.Litavac nakon tri i pol godine napušta Poljud. Niko se biranim riječima oprostio od kluba.

- S obzirom na to da nakon tri i pol godine prestajem obnašati funkciju sportskog direktora HNK Hajduk, ovim putem želim se zahvaliti Upravi kluba, svim zaposlenicima kluba, svim trenerima i igračima, a posebno Torcidi kao i cijeloj Hajdučkoj navijačkoj zajednici na podršci koju su mi pružali tijekom cijelog mog mandata. Bila mi je velika čast biti dio ovog Kluba i što sam zajedno sa svojim suradnicima u sportskom segmentu uspio vratiti Hajduk tamo gdje i pripada, u vrh hrvatskog nogometa i ponovno među osvajače trofeja. Od srca želim Hajduku u budućnosti da postigne još veće i bolje sportske rezultate i uspjehe. Hajduk je dobio posebno mjesto u mom srcu i trajno ću ostati vezan za klub i vjeran navijač Hajduka gdje god bio. Hajduk živi vječno - poručio je Nikoličius za kraj.

Nikoličiusu će Kranjčevićeva definitivno biti oproštaj od Hajduka, u ponedjeljak se predstavlja novi sportski direktor

image
Tom Dubravec/Cropix

U njegovom mandatu u Hajduk su između ostalih stigla jaka imena poput Lovre Kalinića, Marka Livaje, Danijela Subašića, Filipa Krovinovića, Jana Mlakara, Darija Melnjaka, Nikole Kalinića, Ivana Perišića, Filipa Uremovića, Josipa Brekala..., te je promoviran niz mladih igrača u seniorsku momčad poput Stipe Biuka, Marina Ljubičića, Luke Vuškovića, Borne Buljana, Karla Sentića, Dominika Prpića, Šimuna Hrgovića, Rokasa Pukštasa, Nike Sigura...

image
Vojko Bašić/Cropix

Klub je poručio da Niko od danas kreće u nove sportske izazove. Zahvalili su mu na svemu i poželjeli sreću u budućem radu. Nikoličius je već 11. travnja podnio ostavku, ali je ipak odlučio ostatzi do kraja sezone kako bi dovršio započeti posao. Hajduk je u potrazi za novim čovjekom na poziciji sportskog direktora, a sve češće se spominje kako bi to mogao biti Nikola Kalinić.

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 10:05