StoryEditorOCM
Hajdukzanimljiva izjava

Sudjelovao je u osvajanju posljednje Hajdukove titule, a sad kaže: ‘Suvišno je pričati, to je neizlječiva bolest...‘

Piše SPORT SD
5. svibnja 2024. - 13:34

Bulend Biščević stigao je u Hajduk u siječnju 2005. godine te je sudjelovao u posljednjem naslovu prvaka Hrvatske koji su Bijeli do danas osvojili.

Za splitski klub upisao je ukupno 38 nastupa i postigao dva gola, a iako je na Poljudu proveo samo godinu dana, Hajduk mu zauzima posebno mjesto u srcu.

Biščević je o tome govorio gostujući u Balkan Rules Podcastu, a svoje iskustvo noseći bijeli dres opisao je na iskren i izuzetno živopisan način.

- Tek sam tada shvatio što je Hajduk, kakva je to institucija. Ustvari, to je na neki način država, život, to je smisao... Način života je taj Hajduk. Od podrške, frenetičnog navijanja, Poljuda, Dalmacije, širom svijeta... Onda još osvojiš titulu, Superkup, zabiješ golove... Pričati o Hajduku je suvišno. Kad obučeš taj dres, kao da ti uđe u organizam. To je neka neizlječiva bolest - rekao je Biščević.

@balkanrulespodcast

Cijela epizoda? https://t.ly/h925x.. #jasminmrkonja #Metaloplastika #sabac #šabac #zavidovici #bosnaihercegovina #rukomet #krivaja #srbija #mrkonja #rkmetaloplastika

♬ original sound  - Balkan Rules Podcast

Biščević je karijeru započeo u sarajevskom Željezničaru, gdje je proveo i najveći dio svoje karijere, a prije dolaska u Hajduk igrao je za ciparski Pafos. Na poljudu se zadržao godinu dana, zatim pola sezone proveo u Zrinjskom iz Mostara, da bi se umirovio u ljeto 2006.

image

Biščević i Urugvajac Pablo Munhoz

Jakov Prkić/Cropix

Iako je u Hajduku proveo samo godinu dana, klub je na njega ostavio neizbrisiv dojam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 10:51