StoryEditorOCM
Hajdukotkrivene su karte

Svi čekate novi Hajdukov dres? Evo ga, čekanju je kraj, konačno...

Piše Sport SD
30. lipnja 2024. - 17:55

Nogometaši Hajduka u ponedjeljak odlaze na središnji dio priprema za novu sezonu koje će se do 10. srpnja održati u slovenskom Bledu. 

Momčad trenera Gennara Gattusa u Sloveniji će odraditi niz treninga te odigrati četiri prijateljske utakmice sa slovenskim Kalcer Radomljem, ukrajinskim Šahtarom i Ruh Lvivom te turskim Fenerbahčeom, piše hajduk.hr.

Danas možemo potvrditi kako će tijekom pripremnih utakmica po prvi put biti prezentiran novi bijeli adidasov dres koji će svjetlo dana ugledati 3. srpnja u 17.30 sati, na utakmici s Kalcer Radomljem. Od 3. srpnja u 17.30 sati prvi i gostujući dres bit će dostupni u prodaji na našem web shopu te u Fan shopovima. 

Hajduk od 1. srpnja i službeno završava suradnju s dosadašnjim tehničkim sponzorom, tvrtkom Macron, a već od ranije objavili smo kako u novu epohu ulazimo s njemačkim dobavljačem vrhunske sportske opreme - tvrtkom adidas. 

Od samog početka priprema, igrači i stručni stožer, na treninzima koriste trening opremu adidasa. Klub je tako odlučio želeći u pripreme ući s novom energijom kojoj će dodatni poticaj dati i novi tehnički sponzor sportske opreme. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 17:56