StoryEditorOCM
HajdukPREDIGRA

Torcidaši poručili Livaji: ‘Ajmo Markane, Rijeka je tvoje šetalište‘! A podboli su i protivnika...

Piše Marko Bilić
7. listopada 2023. - 16:23

Navijačka "utakmica" između Torcide i Armade igra se već od početka tjedna, a kako se Jadranski derbi sve više primiče tako su i navijače strasti sve žešće. Zavirili smo malo na službenu stranicu Hajduka, osluhnuli kakvo je raspoloženje među pristalicama Bijelih pred današnje gostovanje na Rujevici... Naravno da su svi uvjereni u dobar ishod, kakvi bi to navijači bili kad ne bi u to vjerovali...

U fokusu svih nadanja opet je, pogađate, Marko Livaja. Josip ga hrabri "Ajmo Marko, vrijeme je da sa protiv Rijeke vratiš u golgetersku formu, idemo jako i hajdučki", dok Melita priziva još jednoga "Ajmo Markane, to je tvoje šetalište. Žapera više stavit, top pojačanje".

Hajdukova vojska navijača dolazi sa svih strana, ovaj put oglasio se Marinko iz Velike Gorice ("Samo pobijedite i bit će sve ok, a ostalima kažem bez mržnje"), Sarajlija Kemal već vidi titulu ("Pobijediš i svima pokažeš da si zreo da budeš prvak"), a Ivona poručuje "Sritno majstore jedini, prigazi to, voli te Zadar".

image

Slavilo se u Poljudu...

Ante Cizmic/Cropix

Da će trebati "Igrati glavom" misli Nevenka "Sretno Hajduče moj, budite mirni i pametni, to je filozofija života, sretno", a istog je mišljenja i Mira "Borbeno, hajdučki, ne slušajte nego igrajte, mozak na teren". Žene kao žene, oprezne i promišljene...

Naravno, uvijek ima i onih koji će malo narugati s protivnikom, podbosti... "Valjda smo naučili da se na malim utakmicama dobija prvenstvo", jasna je Perina poruka, kao i Borisova "Bit će gusto, 0:2".

U tom duhu ćemo i zaključiti ovaj tekst, s Tonijevim komentarom:

- Ajmo, Bijeli, dobili smo purgere dvaput, ajmo i Riječane. Samo je jedan Majstor s mora.

image
Paun Paunovic/Cropix
image

Ivan leko pred novim izazovom

Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 17:15