StoryEditorOCM
HajdukGRČKA TRAGEDIJA

Ultrasi PAOK-a šokirani: najgori ždrijeb ikada! Gotovo je, izvukli smo najtežeg protivnika! Livaja će nas ugasiti

Piše Marko Bilić
24. srpnja 2023. - 16:31

Navijači PAOK-a šokirani su, najblaže rečeno, što ih je ždrijeb 3. pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu odveo na Hajduk. U komentarima na službenoj stranici grčkog kluba prevladava teški pesimizam grčkih ultrasa, malo tko od njih vjeruje u prolaz u dvobojima s Hajdukom, Ako do tih susreta uopće i dođe jer PAOK, na putu do Poljuda, prvo mora eliminirati Beitar iz Jeruzalema!

- Aj ća, laku noć - slikoviti je komenar jednog Dimitrisa.

- Ne možemo mi igrati protiv njih - još je goreg raspoloženja Savas.

Giorgios se pita "kako je moguće da uvijek izvučemo najtežeg mogućeg protivnika koji postoji", a Nikos je dodao "uvijek smo j.bene sreće, baš bi bilo čudno da nismo udarili na Hajduk".

Zanimljivo, svi ultrasi PAOK-a koji sebe nazivaju Gate 4, komentiraju nadolazeće utakmice kontra našeg Hajduka, podrazumijevajući valjda da će njihov omiljeni klub proći preko Beitara. No, splitski Bijeli čine im se neprolaznom preprekom, u sveopćoj konsternaciji u komentarima na klupskoj stranici gotovo svi od reda su već "skinuli gaće".

- Nemamo sreće i gotovo!

- Najgori ždrijeb ikada!

- Izvukli smo najtežeg protivnika!

- Pakleni ždrijeb.

- Bez pojačanja teško da možemo išta.

- Opet ništa od Europe.

Sudeći po ovim komentarima stanje u grčkom klubu nije bajno. Navijači PAOK-a podjednako su razočarani situacijom u vlastitom klubu, kao i činjenicom da igraju kontra Hajduka koji u toj zemlji očito još uvijek uživa veliki respekt.

Ultrasi solunskog kluba "ne mirišu" baš trenera Lucescua, ni najmanje, a nisu zadovoljni ni klupskom politikom prodaje i dovođenja igrača. Očito smatraju da ovu momčad treba pojačati i da uprava kluba debelo s tim kasni. U kontekstu toga jedan fan smatra da "ždrijeb s Hajdukom uopće nije loš" jer "Hajduk je godinama bez Europe, u drugom razredu europskog nogometa", međutim, svejedno nije optimist zbog problema u vlastitom klubu na koje upozoravaju i ostali navijači:

- Neorganizirani smo, od prošle zime ništa nismo napravili. Godinu dana tražimo stopera, a doveli smo nekog Samatu!? Prodali smo vođu momčadi, a doveli momka koji ne igra na svojoj poziciji. Šamar koji ćemo dobiti čut će se do Rostova.

Naravno, ima i par optimističnih koji vjeruju u prolaz PAOK-a, ali njih je uistinu samo par, baš malo.

image
fb PAOK

Zanimljivo, i sam klub je vijest s ždrijeba kvalifikacija na svojoj službenoj stranici ilustrirao najavom 3, pretkola PAOK - Hajduk!? Kao da ih prvo ne čeka Beitar... Poslije se pojavila i najava utakmice s Izraelcima, odnosno, informacija o prodaji ulaznica za taj susret.

A da ne uživa samo Hajduk ogroman respekt u nogometnoj Grčkoj svjedoči i komentar izvjesnog Itoudisa:

" Još jedan ždrijeb koji nas je odveo na najtežeg mogućeg protivnika. Livaja će nas ugasiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:25