StoryEditorOCM
Hajdukemisija ‘stadion‘

‘Zamjeram mu dovođenje stranaca u Hajduk jer to nisu pojačanja, preskupi su i ne daju se za klub‘

Piše Sport SD
15. travnja 2024. - 07:04

U HTV-ovoj emisiji ‘Stadion‘ stručni komentator bio je Vedran Ješe, tema je bila 30. kolo SuperSport HNL-a. Osijek je iznenadio Hajduk na Poljudu, Ješe je prokomentirao utakmicu:

- Igrači Hajduka su potonuli, nije izgledalo dobro. Nismo očekivali da će doći do ovoga nakon što je Hajduk imao na zimu prednost. Nakon zimske pauze, sve je krenulo naopako. Izgubili su ključne utakmice, ušla je nervoza. Iznenađujuće. Počeli su s pet domaćih igrača, ali uz njih treba biti i pet kvalitetnih starijih igrača dok oni ne stasaju. Drago mi je da je Zekić počeo pobjeđivati, počeo je uvoditi mlađe igrače.

image

Vedran Ješe

Jure Mišković/Cropix

O stanju na Poljudu Ješe kaže:

- Za mene je bilo iznenađenje. Smjenjuju se treneri i sportski direktori, čudno da je Jakobušić otišao. Za klub koji mislim dugoročno jako je to teško ukomponirati ako stalno mijenjaš. Zamjeram mu dovođenje stranaca jer to nisu pojačanja na Hajduk. Treba graditi priču na vraćanju igrača, domaćim kadrom. Ovi igrači su preskupi i ne daju se za klub. Logično je da Hajduk ne traži trenera sad na kraju, Ivanković je najlogičniji potez. Želim mu puno sreće.

Više pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 16:45