StoryEditorOCM
Košarkamožda i muškarce

Hrvatski reprezentativac ispao ‘gentleman‘, a onda razljutio žensku populaciju: ‘Izdržiš do kraja, al‘ si se usosio...‘

Piše I. M.
24. studenog 2023. - 12:45

Krešimir Ljubičić od ove sezone nosi žuti dres Splita, a na Gripe je 25- godišnji centar stigao iz Cibone. Nedavno se Zagrepčanin našao u središtu pozornosti jednog videa koji je objavljen na Instagram profilu "Apologetics Cuts". No, tematika nema veze s košarkom. Dapače, pitanja koja su postavljena Ljubičiću daleko su od parketa i obruča, a možda se ženskoj populaciji jedan odgovor i neće baš svidjeti...

Prvo pitanje glasilo je: što bi napravio da ideš na dejt s curom, a na kraju ona kaže kako će platiti račun? Na što je Ljubičić odgovorio:

- Ne bih to dozvolio. Ja sam staromodan tip s te strane i ja bih platio.

A drugi put?

- Ja bih platio svaki put! - odlučno je rekao centar "žutih".

Koje su odlike tj. maniri kod cura koje bi vas privukli? Na što si slab?

- Kultura, ponašanje, stav...

No, zatim je na red došlo "škakljivo" pitanje. Što ako djevojka na dejtu naruči pivo?

- To je minus - ubacio se drugi sugovornik, a Ljubičić se složio s njim pa rekao: 

- Ustajem, idem! 

Na kraju se pitanje dodatno "potpalilo", a košarkaš nije mogao sakriti iskrenu reakciju. Što bi napravio ako bi konobar na tacni nosio pivu i čašu, a djevojka bi rekla kako će piti iz boce jer: "ne trebaš prljati"?

- To ti je to. Izdržiš do kraja, al‘ si se usosio. "Paljada" buraz... - odgovorio je 25- godišnji Zagrepčanin nakon što je najprije duboko izdahnuo i nasmijao se.

Vjerujemo kako će se većina ljudi složiti s odgovorima koje je dao košarkaš Splita, posebno zadnjim. Piti iz boce je nekulturno, neovisno radi li se o muškarcu ili ženi. No, jedno pitanje izaziva na raspravu. Zar djevojka ne smije piti pivo!?

image
Paun Paunovic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 21:02