StoryEditorOCM
KošarkaReunion

Službeno! ‘Žuti‘ potvrdili da se još jedan prošlosezonski član Splita vratio na Gripe, drugi Amerikanac na odlasku

Piše Frane Vulas
11. studenog 2023. - 21:14

Lewis Sullivan vratio se na Gripe. Kako smo i najavljivali iskusni 28-godišnji američki košarkaš koji je prošle sezone branio boje Splita ponovno je odjenuo žuti dres. Split i Sullivan dogovorili su suradnju do kraja sezone.

Popularni "Sali" prošle je sezone bio jedan od miljenika navijača Splita. Zbog unosnije ponude ove sezone igrao je za francuski Roanne, ali baš kao i Shannon Shorter iz Egipta, na poziv iz grada pod Marjanom odlučio se vratiti na Gripe. Sada je već to kao pravi ‘reuinon‘ na Gripama.

S druge strane nakon Kanađanina Shamiela Stevensona s kojim se klub razišao, na izlaznim vratima je i Cameron Shelton. Američki razigravač je u porazu protiv Budućnosti Voli u Podgorici 58:72 ostao bez postignutog poena, s jednim skokom i dvije asistencije za šest minuta igre.

U posljednjem susretu za Roanne Sullivan je bio igrač susreta s 15 postignutih poena.

- Sretan sam što sam se vratio u Split, što ću opet nositi broj 3. Radujem se susretu s vjernim navijačima, ostali su mi u srcu. Želim s momčadi puno toga postići ove sezone, vjerujem da ćemo svi zajedno uživati i radovati se - rekao je Sullivan na povratku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 00:13