StoryEditorOCM
Košarka2012. godište

Solin pobjednik Uskršnjeg turnira u Trogiru, u finalu pobijedili Brač

Piše SPORT SD
8. travnja 2024. - 19:51

Nakon tri dana Uskršnjeg turnira u Trogiru u organizaciji KK „Trogir“, dječaci KK „Solin“ rođeni 2012. godine pod vodstvom trenera Hrvoja Oršulića završili su bez poraza i podigli pehar za prvo mjesto u konkurenciji sedam ekipa i to: KK Solin, KK Trogir, KK Split, KK Alkar, KK Brač, KK Ribola Kaštela i KK Podstrana.

"Čestitke svim našim momcima koji su od prvog do zadnjeg dana davali svoj maksimum i uveseljavali nas svojim košarkaškim vještinama. U polufinalu su bili bolji od KK Split, a u finalu su nadigrali KK Brač! Vrijedi izdvojiti Antu Kušetu koji je u finalu pogađao sa svih pozicija i vukao ekipu prema pobjedi, a zasluženo je izabran i u petorku najboljih igrača turnira! Zahvale organizatoru Košarkaškom klubu „Trogir“ na odličnoj organizaciji i pohvale na popularizaciji košarke i sporta općenito. I naravno, veliko hvala našem treneru i voditelju škole košarke Hrvoju Oršuliću na predanom radu i iznimnom doprinosu u našoj školi košarke. Uporan i marljiv rad se uvijek isplati"– rekao je tajnik kluba Mirko Podrug.

Za KK Solin nastupili:

Roko Kardum, Ante Kušeta, Filip Šamadan, Špiro Bečko, Josip Perajica, Stipe Papić, Luka Galić, Josip Delale, Frane Mihaljević, Josip Čović, Filip Milavić, Ivan Vuković i Mario Fantini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 17:18