StoryEditorOCM
KošarkaEvo ih ponovno

Žuti opet igraju. S kim sad? Koje natjecanje? S obzirom na ludi ritam, dobro da i oni sami uspijevaju to sve pohvatati

2. veljače 2024. - 13:50

Košarkaši Splita večeras će na Gripama ugostiti DepoLink Škrljevo u susretu 20. kola Favbet Premijer lige (18 sati). ‘Žutima‘ će to biti čak četvrta utakmica u razmaku od samo sedam dana. Prvo je 26. siječnja na Gripama pao Zadar, također u domaćem prvenstvu, u velikoj drami (67:65). Tri dana kasnije momčad trenera Slaven Rimca na Gripama je poslije novog velikog preokreta svladala i FMP Soccerbet u Admiral Bet ABA ligi (78:66). Zatim je u hrvatskom prvenstvu Split slavio i na gostovanju kod Alkara u srijedu (91:86). A već danas opet igraju, na drugoj strani bit će Škrljevo.

Petak, ponedjeljak, srijeda, petak. Takav je zahtjevan raspored utakmica Splita u zadnjih sedam dana. Kao da su Boston Celticsi, a ne Split. S obzirom na ludi ritam utakmica dobro da i oni sami uspijevaju to sve pohvatati. A još im onda u ponedjeljak u regionalnoj ligi slijedi gostovanje u Beogradu kod euroligaša Partizana.

Split ima 19 pobjeda u zadnja 22 susreta u svim natjecanjima, a 12 zaredom u domaćem prvenstvu, protiv Škrljeva lovi 13. u nizu za nastavak borbe sa Zadrom za ‘jedinicu‘. Pozivnica navijačima je ispisana.

Standings provided by Sofascore

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:07