StoryEditorOCM
Ostalomali balun

Dva dalmatinska derbija i golova na sve strane! Makarani protiv Torcide jasno pokazali što žele! I Dinamo uvjerljiv...

Piše I. R.
21. listopada 2024. - 12:29

Prvo kolo najuzbudljivijeg prvenstva u Hrvatskoj je za nama. I može se bez straha reći kako je opravdalo tu titulu. Golova na sve strane, ni u jednoj utakmici nismo ih vidjeli manje od četiri. Derbi kola igrao se u Makarskoj gdje su snage odmjerile dvije momčadi koje su se dobrano pojačale za novu sezonu. Rezultat je na koncu bio uvjerljiv. Novo vrijeme je pobijedilo sa 6:3. Imali su i 6:1 pred kraj susreta, a torcidaši su tek uspjeli ublažiti poraz, iako su dio utakmice bili ravnopravan protivnik.

Futsal Dinamo je u obranu naslova krenuo uvjerljivom pobjedom nad Aurelijom (6:1). Gudasić je zabio „hattrick” u velikom slavlju Plavih. U Puli je remijem (3:3) završio ogled dvaju momčadi koje u novoj sezoni također imaju najviše ciljeve, Stanoinvest Futsal Pule i Rijeke.

image
Ivo Ravlic/Cropix

Olmissum na Ribnjaku nije imao lagan posao protiv Crnice. Jurlina, Kolobarić i Barbarić doveli su Omišane do 3:0, a neizvjesnost su do kraja utakmice pogocima unijeli Vuković i Feltrin. Imali su do kraja par prilika za izjednačenje, ali Rozga je na vratima odradio posao za prvu pobjedu Zeleno – plavih.

image
Ivo Ravlic/Cropix

Square- je pokazao kako protiv njih ipak neće biti lako. Na gostovanju kod favoriziranog Osijek Kandita vodili su na poluvremenu golom Kytole, no domaći su u drugom dijelu upisali pobjedu golovima Bukovca, Sesara i Pandurevića.

Rezultati 1. kola

Futsal Dinamo – Aurelia Futsal Bosco 6:1 (3:1)

Stanoinvest Futsal Pula – Rijeka 3:3 (2:1)

Olmissum – Crnica 3:2 (2:0)

Osijek Kandit – Square 3:1 (0:1)

Novo vrijeme – Torcida Biberon 6:3 (1:0)

Tablice omogućuje Sofascore
image
Ivo Ravlic/Cropix
image
Ivo Ravlic/Cropix
image
Ivo Ravlic/Cropix
image
Ivo Ravlic/Cropix
image
Ivo Ravlic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 12:30