StoryEditorOCM
OstaloPosljedice užasa

Grci objavili šokantne detalje o ozlijeđenima: ‘Jedan ima strašne opekline, najmlađi je najteže ozlijeđen...‘

Piše Sport SD
8. kolovoza 2023. - 20:01

Šokantni su detalji ubojitog napada huligana na navijače AEK-a u Novoj Filadelfiji u ponedjeljak navečer, dan prije predviđene utakmice s Dinamom.

Grčka javnost tuguje zbog gubitka 29-godišnjeg Michalisa koji je izboden na smrt, prenose Sportske novosti.

Od preostala tri ozlijeđena koji su hospitalizirani, najmlađi (21) koji je u najtežem stanju, ima više hematoma na glavi uzrokovanih brojnim udarcima. Njegovo je stanje stabilno i liječnici promatraju kako će se hematomi razvijati u iduća 24 sata.

Drugi je po redu ozbiljnosti ozljeda navijač AEK-a koji većinu vremena živi u Francuskoj i došao je u Novu Filadelfiju, predgrađe Atene, pokupiti sezonsku ulaznicu. Također ima teške ozljede glave, ozljede mozga i slomljene kosti u donjem dijelu leđa.

Dramatično zvuče detalji napada upravo na ovog navijača AEK-a jer se pokušao skloniti u jarak, a huligani su ga nedefiniranim dimnim sredstvom opekli po tijelu i pritom tukli pajserima.

Treći pristalica AEK-a također ima hematome na predjelu glave, ali je u boljem stanju.

Kako opetovano naglašavaju čelnici atenskoga kluba - i preminuli Michalis Katsouris i trojica navijača koji se nalaze u bolnici žrtve su i hrvatskih i grčkih kriminalaca, ali i vrlo neprofesionalnog odnosa policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 09:50