StoryEditorOCM
Ostalonova prilika

Legendarni splitski jedriličar sutra lovi novu olimpijsku medalju: u Londonu mu je izmaknula bronca, a u Riju je zadnjeg dana ostao bez zlata

Piše Davor Burazin/SN
31. srpnja 2021. - 19:54
Split,28032021 Posljednji dan natjecanja Otvorenog prvenstva Hrvatske u klasi Laser standard i laser 4.7 u organizaciji JK Mornar. Na fotografiji:Tonci Stipanovic.Bozidar Vukicevic/Cropix

U noći sa subote na naedjelju kreće lov na novu hrvatsku medalju u Tokiju. Odličja (6) su zasad osvajali Matea Jelić (zlatna, taekwondo), Mate Pavić i Nikola Mektić (zlatna, tenis), braća Sinković (zlatna, veslanje), Marin Čilić i Ivan Dodig (srebrna, tenis), Toni Kanaet (bronca, taekwondo) i Damir Martin (bronca, veslanje).

U nedjelju novu priliku ima Tonči Stipanović (od 7.30), a nastupaju i stolnotenisači (Andrej Gaćina, Tomislav Pucar i Frane Kojić, pišu Sportske novosti.

Već 12 godina Tonči Stipanović traje u najužem svjetskom vrhu u klasi laser, još otkako je 2010. godine osvojio prvu od ukupno četiri titule europskog prvaka, što je još uvijek rekord u klasi čiji je brod dizajniran 1969. godine, a od 1996. je dio olimpijskog jedrenja.

Ta zlatna medalja u esto...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:44