StoryEditorOCM
Strani nogometgledao bivšu momčad

Bivši trener Dinama Sergej Jakirović viđen u susjedstvu, krenula su nagađanja

25. rujna 2024. - 12:49

Donedavni trener Dinama Sergej Jakirović nazočio je nogometnome susretu u Mostaru između domaće momčadi Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog i nogometaša Širokog Brijega što je potaknulo nagađanja o povratku pod Bijeli Brijeg gdje je vodio mostarski klub u dvije sezone.

Nakon katastrofalnog poraza u Ligi prvaka protiv Bayerna 9-2 na Alianz Areni, trener rođen u Mostaru dobio je otkaz na klupi Plavih.  U Mostaru se nakon toga prvi put pojavio u javnosti, a na stadionu HŠK Zrinjskog pozdravili su ga članovi uprave te publika Zrinjskog kojega je vodio u dvije sezone. Njegova bivša momčad slavila je protiv Širokog Brijega u susretu Premijer lige BiH 3-0 te su nakon šest kola zasjeli na prvo mjesto ljestvice. 

U sezoni 2021./22 prije odlaska u Rijeku Jakirović je sa Zrinjskim došao do naslova prvaka zemlje. Ta je momčad kao prva iz BiH sljedeće sezone pod vodstvom također hrvatskog stručnjaka Krunoslava Rendulića uspjela se plasirati u grupnu fazu Konferencijske lige kao prva momčad iz BiH. 

Nakon što je stigao u Mostar u lokalnoj javnosti i medijima započela su nagađanja o povratku na stadion pod Bijelim Brijegom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 12:59