StoryEditorOCM
Strani nogometgrozne scene

Dejan Lovren nakon užasa u Marseillu: I dalje sam u šoku, svašta sam doživio u karijeri, ali ovo nikad

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
30. listopada 2023. - 23:22

U napadu huligana na autobus nogometaša Lyona uoči neodigrane utakmice u Marseilleu teško je stradao trener gostujuće momčadi Fabio Grosso kojem je rasječeno lice, a navodno je ozlijeđeno i nekoliko igrača.

‘Navijači‘ Marseillea na autobus su bacali kamenje te su razbili stakla, a grozne scene u javljanju za RTL prokomentirao je stoper Lyona i bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

- I dalje sam u šoku, nisam baš nešto spavao. Svašta sam doživio u karijeri, ali ovakvo nešto nikad. Doslovce su nas zasuli kamenjem i kad su razbili skoro sva stakla, počeli su bacati boce te, nažalost, pogodili trenera u glavu. Rasjekli su mu pola lica, mislim da ima 12 šavova. Mislim da su i baklje bacali na nas poslije, ne znam jer morali smo se sagnuti, nismo znali što će doletjeti – izjavio je Dejan Lovren.

Prema njegovom opisu, situacija s navijačima u Francuskoj izmiče kontroli.

- Ako se nešto ne promijeni, zakon, idući put bi moglo biti svašta. Ovakvih stvari nije bilo kad sam bio ovdje prije 13-14 godina, ovo je totalno ludo. Nedavno su mi htjeli ući u stan iako živimo u sigurnoj zgradi. Čovjek mi sad stoji ispred stana i imamo osiguranje u zgradi. Ovo nije normalan život, osjećaj je kao da živim negdje daleko na istoku, a ne u Europi. Da, osjećam se nesigurno za sebe i obitelj i uopće se ne osjećam ugodno. Svaki korak gledam hoće li se nešto dogoditi, pljačke su konstantne i hitno treba nešto promijeniti – uputio je Lovren svoj apel iz Francuske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 02:37