StoryEditorOCM
Strani nogometredovna sjednica

Dinamo dobio novog predsjednika Uprave, evo tko je na to mjestu zamijenio Vlatku Peras

Piše Hina
5. lipnja 2024. - 21:26

Na redovnoj 8. sjednici Izvršnog odbora hrvatskog nogometnog prvaka Dinama Zvonimir Manenica imenovan je predsjednikom Uprave, a Hrvoje Puhalo novim članom Uprave Dinama za prodaju i marketing.

Sukladno tim odlukama članovima Uprave Dinama dan je nalog da promijene sistematizaciju radnih mjesta i u najkraćem mogućem roku je pošalju na izglasavanje, priopćio je zagrebački klub putem svoje službene internetske stranice.

“Zvonimir Manenica je u ovih nekoliko mjeseci kao član Uprave dokazao kako je jedan od vodećih eksperta za pitanje financijska i općih poslova, te mu je povjerena odgovornost pozicije predsjednika Uprave. Njegove domene financija i općih poslova i dalje ostaju prioritet u poslovanju i vjerujem da će nastaviti u kvalitetno i odgovorno voditi klub prema potpunoj stabilizaciji poslovanja“ kazao je Dubravko Skender, dopredsjednik kluba.

Na sjednici Izvršnog odbora ujedno je sportski direktor Marko Marić predstavio strategiju ljetnog prijelaznog roka, kao i okvirni plan priprema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 21:26