StoryEditorOCM
Strani nogometZa bogu plakat

Trljanje soli na ranu navijačima Hajduka. Pogledajte tragikomičan gol koji je primio ‘čudesni‘ vratar Ružomberoka

Piše R. R.
20. kolovoza 2024. - 18:51

Istinskim navijačima Hajduka je gledanje utakmice odnosno isječaka susreta Noaha i Ružomberoka pravo dodavanje soli na vruću ranu. Slovačka momčad je u 3. kolu kvalifikacija Konferencijske lige šokantno eliminirala "bijele" i potencirala veliku krizu na Poljudu. Hajduk Ružomberoku nije uspio zabiti gol u dva susreta, bilo je 0:0 u Slovačkoj i 0:1 na Poljudu uz more promašenih prigoda sastava trenera Gennara Gattusa.

Ružomberok je nakon iznenađujuće pobjede na Poljudu u utorak play-off fazu otvorio gostovanjem kod Noaha u Armeniji i već je nakon tri minute primio gol. I to na kakav način ! Brzo otvaranje po lijevom boku, ubačaj na peterac, dosta mlak i lagan, ali lopta je onom na Poljudu čudesnom vrataru Tomašu Fruhvaldu ispala iz ruku točno pred nogu strijelcu Goncalu Gregoriju koji ju je rutinski poslao u mrežu.

Suze nam krenu kada vidimo ovakvu pacersku pogrešku vratara koji je Poljudu branio čudesno, kao da je Liga prvaka u pitanju. vVerojatno nikada u karijeri neće obraniti šuteve kakve je skidao u Splitu.

Uostalom pogledajte i sami OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 10:37