StoryEditorOCM
Strani nogometjako pametno

Imao je blistavu karijeru, kontroverzne ispade, djeci može priuštiti sve, ali ipak im jednu stvar strogo zabranjuje

Piše Sport SD
2. listopada 2023. - 15:20

Bivši nogometaš, Zlatan Ibrahimović imao je blistavu karijeru. Zabilježio je nastupe za brojne svjetske klubove kao što su: Juventus, Inter, PSG, Manchester United, a postao je i legenda talijanskog Milana. Njegova vrijednost kao igrača dostigla je 190 milijuna dolara, ali djetinjstvo mu je bilo je veoma teško. O svemu je govorio u svojoj autobiografiji "Ja sam Zlatan", koja je objavljena 2011. godine.

Najpoznatiji nogometaš Švedske govorio je i o roditeljstvu te o tome koliko je brižan otac. Istovremeno je radio na tome da mu djeca ne budu razmažena kao kod mnogih roditelja njegovog statusa. Može im priušti sve u životu, ali jedna stvar nikako nije dozvoljena u obitelji Ibrahimović. 

- Volim svoju djecu kao ništa na svijetu. Za mene će uvijek biti na prvom mjestu. Voljeti ih, znači i zaštiti ih. Nije im dopušteno korištenje ​​društvenih mreža, jer ne želim da ih povrijede loše stvari koje bi mogli pročitati o meni. Na mom Instagramu nema ni jedne fotografije moje djece i moje obitelji, rekao je Zlatan pa nastavio.

- Hoće li ta djeca kad odrastu biti sretna što su tako izložena? Što roditelji znaju? Moja djeca će sama odlučiti kada budu u stanju shvatiti neistinu koja postoji u svijetu društvenih mreža. Sada to još ne mogu znati, jer za njih ne postoje društvene mreže. Ne radi se o držanju ispod staklenog zvona, ja imam odgovornost izvesti ih na pravi put, a oni će nastaviti kako žele, čim budu mogli hodati sami, završio je Ibrahimović.

Ibrahimović je već 20 godina sretno zaljubljen i uživa u izvanbračnoj zajednici s 11 godina starijom Helenom Seger, s kojom ima dva sina, Maximiliana i Vincenta. Sinovi su već krenuli očevim stopama u svijetu sporta i nadaju se blistavim karijerama. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:19