StoryEditorOCM

Kraj sezone za Dejana Lovrena? Iz kluba otkrili detalje nakon loše vijesti

Piše Sport SD
16. svibnja 2023. - 21:06

Još u trenucima kad je izlazio s terena s bolnom grimasom na licu, vidjelo se da s Dejanom Lovrenom nešto nije u redu, i to na ozbiljnijoj razini. Potkraj prvog poluvremena gostujućeg ogleda s Clermontom prošle nedjelje, bivši hrvatski nogometni reprezentativac pretrpio je ozljedu bedrenog mišića zbog koje će, kako stvari stoje, morati propustiti ostatak sezone.

Lovrena sigurno neće biti na terenu ovoga petka, kada Lyon, koji je trenutno na sedmoj poziciji francuskog nogometnog prvenstva, na svom stadionu dočekuje četvrtoplasirani Monaco. Lovrenova momčad i dalje hvata europsku poziciju, a taj će im posao sada biti znatno otežan, jer hrvatski je stoper od prelaska iz ruskog Zenita u siječnju do danas odigrao 17 susreta u prvenstvu, a zabio je i jedan pogodak.

- Naš igrač Dejan Lovren ima ozljedu bedrenog mišića na lijevoj strani, a ona se dogodila za vrijeme prošle utakmice kod Clermonta. Duljina njegova izostanka još uvijek nije poznata, a na to će utjecati sama težina ozljede koju je još nemoguće utvrditi - napisali su iz Lyona u kratkom priopćenju na ovu temu.

Francuzi spekuliraju s time da je za nekadašnjeg Vatrenog sezona gotova, budući da nakon petka i domaćeg ogleda s Monacom Lyonu predstoje još samo dvije utakmice. Najprije 27. svibnja kod kuće dočekuju Reims, a prva subota u lipnju donosi gostovanje u Nici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:29