StoryEditorOCM
Strani nogometpoveća brojka

‘Kraljevski klub‘ ljut na izbornike zbog ozlijeđenih igrača: ‘Kad se oporavi mogu ga uzeti nazad u savršenom stanju‘

Piše Goran Čičin Mašansker/SN
6. rujna 2024. - 16:30

U Real Madridu su bijesni nakon nove ozljede igrača u reprezentativnom dresu. Ovaj put stradao je Brazilac Eder Militao koji je na treningu zaradio nezgodan udarac u mišić zbog kojeg će s terena izbivati oko dva tjedna.

‘‘Ako je Militaova ozljeda tek malo više ozbiljnija nego što se čini, nadamo se da će se savršeno oporaviti da ga reprezentacija može uzeti natrag u dobrom stanju za točno mjesec dana‘‘, poručili su iz Reala, pišu Sportske novosti.

Svi klubovi imaju sličnih problema, no španjolski prvak već neko vrijeme vodi bitku s FIFA-om i UEFA-om. U Realu smatraju da nema smisla što reprezentacije iz mjeseca u mjesec uzimaju svoje žrtve u vidu ozljeda igrača koje klubovi skupo plaćaju.

Trenutačno su kod Reala ozlijeđeni AlabaBellinghamTchoauméniMendyCamavinga Ceballos, sad im se priključio i Militao, a nakon reprezentativne stanke Los Blancose očekuje sedam utakmica u samo 20 dana.

Trener Carlo Ancelotti strahuje da se popis ne proširi, što je vrlo lako moguće jer svi Realovi reprezentativci imaju još jednu utakmicu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 11:46