StoryEditorOCM
Strani nogometfinale lige prvaka

Modrićev i Kroosov posljednji šou, navijači oduševljeni, snimke sve govore

Piše SN
1. lipnja 2024. - 08:41

Neuništivi hrvatski kapetan Luka Modrić lovi svoj šesti naslov Lige prvaka, a Realov ukupno petnaesti. Premda u Real Madridu bježe od te etikete, Modrić i društvo blagi su favoritu u odnosu na Borussiju Dortmund koja se u subotu na Wembleyju nada svojoj drugoj tituli Lige prvaka u povijesti - pišu Sportske novosti.

Večer prije finala na legendarnom su stadionu obje momčadi održale trening, a španjolska Marca prenijela je video pod naslovom "Modrićev i Kroosov posljednji show". Zanimljiva snimka dovoljno govori kakav je profesionalac hrvatski maestro, zajedno sa svojim suigračem Tonijem Kroosom koji je nedavno šokirao nogometni svijet najavom da se uskoro povlači iz profesionalnog nogometa.

Njih su dvojica ostali posljednji na travnjaku velebnog engleskog stadiona i dodatno uvježbavali svoje udarce i desnom i lijevom nogom. 34-godišnji Kroos i 38-godišnji Modrić, s toliko iskustva i utakmica u nogama, ne prestaju oduševljavati navijače svojim pristupom i nevjerojatnim žarom za pobjedama. Subota će pokazati hoće li baš ovaj moment donijeti prevagu u novom epskom finalu...

image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 04:35