StoryEditorOCM
Strani nogometzanimljiva situacija

Navijači Hajduka još ga pamte: u delegaciji Sarajeva na Pecari bilo je i jedno poznato lice, nazire li se novi angažman

Piše R. R.
30. rujna 2024. - 21:57

Derbiji u susjednoj BiH postali su zanimljiv zbog dobro poznatih osoba iz hrvatskog nogometa koji pohode tamošnje stadione. Tako je Sergej Jakirović pratio mostarski Zrinjski a sada se na širokobriješkoj Pecari ukazalo još jedno poznato lice. 

Navijačima Sarajeva nije bio dozvoljen dolazak na derbi Širokog Brijega i Sarajeva (susret je okonča neodlučeno 3:3, uz žestoke kritike sucu Draganu Petroviću), a u svečanoj loži u delegaciji gostujuće momčadi bio je donedavni sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.  

Nakon odlaska s Poljuda Nikoličius se jedno vrijeme „sportski pritajio“ Niko Mr. Football nije nešto objavljivao po društvenim mrežama na kojima je aktivan, uglavnom pokoji post vezan za odmor i ljetovanje s obitelji. I sada se pojavio, na Pecari, u taboru jednog kluba. Radi li se o mogućem angažmanu? Za sada nema preciznijih podataka, nitko ništa ne objavljuje javno, iako bi Nikoličius mogao biti i samo posjetitelj koji nije vezan uz klub već samo prati zanimljive igrače. Alibi vjerojatnije onda bilo da je blizu domaćina koji bi mu i dali akreditaciju. Ovako ostaju nagađanja.

image
Tom Dubravec/Cropix

Zanimljiv je lik Mindaugas Nikoličius, zadarski zet, koji je prije Hajduka radio u Gorici i ostavio dubok trg, prije toga bio je u Žalgirisu, škotskom Heartsu i reprezentaciji Litve. Je li klub s Koševa nova destinacija?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 21:58