StoryEditorOCM
Strani nogometsjajna partija

Nevjerojatna nesmotrenost debitanta u dresu Napolija ‘pogurala‘ Torino do slavlja, Vlašić zabio fantastičan gol

Piše Sport SD
7. siječnja 2024. - 17:00

Prošla je duga serija bez pobjede Torina protiv Napolija koju je danas prekinula momčad Ivana Jurića. Slavljem od 3:0 zaključili su 19. kolo Serie A i došli na bod od Napolija koji s 28 bodova drži deveto mjesto.

Torino je u vodstvo došao golom Antonia Sanabrije u 43. minuti na asistenciju Duvana Zapate.

Utakmicu je obilježio, a i značajno usmjerio, bizaran trenutak u drugom poluvremenu. Priliku za debi na poluvremenu dobio je Pasquale Mazzocchi koji je dres Salernitane zamijenio za Napolijev prije nekoliko dana. 

On je u igru ušao u 46. minuti umjesto Piotra Zielinskog, a morao je iz igre samo četiri minute kasnije. Naime, u 50. minuti startao je teško na Valentina Lazara, a sudac mu je pokazao nakon toga crveni karton. Od tog trenutka s igračem više Torino je potvrdio pobjedu s još dva gola. 

Još jednom se u asistente upisao Zapata iako je za drugi gol sve napravio Nikola Vlašić koji je igrao do 90. minute kad ga ja zamijenio Yann Karamoh. Sjajno je naciljao s ruba kaznenog prostora u 52. minuti Vlašić nakon dodavanja Zapate i pogodio za 2:0. 

Konačni rezultat 3:0 postavio je Alessandro Buongiorno golom u 66. minuti. Ovom pobjedom Torino je trenutno zauzeo deseto mjesto s 28 bodova. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:21