StoryEditorOCM
Strani nogometstoje uz njega

Njemački klub se oglasio o mladom Vuškoviću, najavili su što će biti s ugovorom: ‘Ništa se neće dogoditi preko noći‘

Piše SN
29. kolovoza 2024. - 19:46

Nakon što je Sportski arbitražni sud (CAS) suspendirao Marija Vuškovića na četiri godine zbog pozitivnog nalaza na doping, nižu se reakcije na presudu. Za službenu stranicu HSV-a situaciju je komentirao član odbora HSV-a Stefan Kuntz.

- Svi u klubu smo bili užasnuti kada smo saznali za presudu. Ekipa i dalje održava vrlo blizak odnos s Marijom te je raspoloženje u svlačionici u djeliću sekunde palo na nulu - rekao je Kuntz, prenose Sportske novosti.

Nakon toga je zaključio da bi presuda mogla poslužiti igračima kao dodatna motivacija jer svi žele ostvariti tri boda za Vuškovića. Svi mu s terena žele poslati ohrabrujuću poruku.

- Ne smijemo zaboraviti da su Mariju tek 22 godine. Situacija je neuobičajena, ali Mario djeluje vrlo zrelo i stabilno. Presuda je veliki udarac za njega jer je mjesecima prosvjedovao da je nevin.

U posljednjem dijelu intervjua Kuntz je prokomentirao budućnost Vuškovića u HSV-u.

- Ne smijemo donositi ishitrene odluke i zbog Marija i zbog kluba. Moramo prihvatiti presudu iako se s njom ne slažemo. Za nas se ne radi samo o Mariju Vuškoviću, već prije svega o ljudima. A mi ćemo i dalje biti tu za njega. Mario je bio, jest i ostat će sastavni dio naše HSV obitelji. Ništa se neće dogoditi preko noći - zaključio je Kuntz, što njemački mediji tumače kao najavu potencijalnog raskida ugovora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 15:40