StoryEditorOCM
Strani nogometuvijek poseban

Novac mu više nije problem, a na pitanje donira li ga, Ibrahimović je sve šokirao: ‘Kad vidim da to drugi rade...‘

Piše Sport SD
14. prosinca 2023. - 17:17

Zlatan Ibrahimović odrastao je u uvjetima dalekim od onih u kojima sada živ. Slavnom nogometašu siromaštvo je poznati pojam, jer je tijekom djetinjstva često bio gladan i obiteljski hladnjak mu je znao biti prazan. Međutim, sada je situacija potpuno drukčija i zahvaljujući talentu i radu uspio je postati jedan od najbogatijih sportaša današnjice. 

Zbog raznih njegovih komentara, u javnosti vlada mišljenje kako je bahat, ali stvarnost nije takva. Naime, gostujući u emisiji kod Piersa Morgana progovorio je o davanju novca u humanitarne svrhe te prozvao one koji se time hvale. 

- Pričajmo o doniranju u dobrotvorne svrhe. Činimo dobrotvorne stvari, a radiš li to zbog imidža u javnosti ili zato što to želiš stvarno napraviti, počeo je Zlatan te nastavio:

- Radim mnogo stvari, ali ne želim biti viđen. To radim od srca, jer to stvarno želim, ali kad vidim da to drugi rade i onda u medijima daju izjave poput: "Donirao sam milijun za bolnicu", "Otvorio sam školu za djecu, napravio sam ovo, napravio sam ono"... Ali ako radiš te stvari ne moraš biti viđen od strane treće osobe da bi ona rekla kako si divan čovjek. Meni to ne treba, radim to zato što hoću, ne da izgradim sliku u javnosti. Danas se mnogi u sportu previše fokusiraju na njihovu sliku u javnosti. Umjesto da budu ono što jesu, ljudi te moraju prihvatiti onakvog kakav jesi, to je važno - zaključio je Zlatan, koji je još jednom pozitivno iznenadio javnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:01