StoryEditorOCM
Strani nogometotkazao i trening

Optužbe mu nisu najbolje sjele: trener Lyona zaključao igrače u svlačionici, tražio je ‘krivca‘, nitko nije progovorio

Piše Sport SD
25. listopada 2023. - 08:02

Prema pisanju L‘Équipea, trener Lyona Fabio Grosso otkazao je trening u utorak nakon što je optužio jednog od svojih igrača da je razgovarao s novinarima - pišu Sportske novosti.

Čitava stvar događa se u trenutku kada je bivši nogometaš Jerôme Rothen u svojoj RMC emisiji ‘Rothen S’enflamme‘ izjavio kako je posao nekadašnjeg trenera Frosinonea ugrožen nakon tri poraza u četiri odigrana susreta. Klub za koji nastupaju Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car je zaista u teškog situaciji, a navijači su im nakon nedavnog poraza od PSG-a očitali lekciju s tribine.

Rothen, bivši igrač PSG-a, otkrio je kako mu je ‘neimenovani igrač‘ rekao da je Grosso ‘jedan od najgorih trenera koje je ikada imao‘ te kako je ‘udaljio igrače jedne od drugih‘.

image
AFP

Grossu optužbe nisu najbolje sjele te je prije početka treninga razgovarao sa svim igračima ne bi li pronašao krivca. Nakon što su proveli pola sata zaključani u svlačionici, nitko nije progovorio, a nekadašnji osvajač Svjetskog prvenstva odlučio je otkazati popodnevni trening.

Idući trening zakazan je za danas u 10.30, međutim, članovi uprave kluba sugerirali su da će, ako nitko ne otkrije da je razgovarao s Rothenom, objaviti zajedničko priopćenje za javnost u kojem se navodi da većina igrača još uvijek 100% stoji iza trenera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:55