StoryEditorOCM
Strani nogometfinale u londonu

Osim naslova u igri je i veliki novac, Modriću se smiješi veliki bonus ako osvoji Ligu prvaka

Piše Sport SD
29. svibnja 2024. - 09:43

Pred nama je vrhunac klupske nogometne sezone, u Londonu se igra finale Lige prvaka. Španjolski prvak Real Madrid na Wembleyu igra protiv Borussije Dortmund, petoplasirane momčadi njemačkog prvenstva.

Osim prestižnog naslova prvaka u igri je i veliki novac, pobjednike očekuju bogate nagrade. Osvajanje Lige prvaka u Madrid bi donijela iznos od oko 150 milijuna eura, a Luka Modrić i svaki od njegovih suigrača bi dobili bonus od čak 1,4 milijuna eura bruto, što je što je 500.000 eura više nego u sezoni 2021/22 - piše španjolska Marca.

Modrić za Real Madrid igra od ljeta 2012., a ugovor istječe za mjesec dana. Nedavno je odbio govoriti o pregovorima s upravom oko produženja suradnje.

image

Borussia Dortmund

Kirill Kudryavtsev/Afp

- Ne mogu ništa reći, fokus je na finale Lige prvaka. Ostalo će se znati kada bude vrijeme, izjavio je Modrić.

Modrić je najstariji igrač Real Madrida, a ove sezone je nastupio u 45 utakmica od čega je polovica bila u početnoj postavi. Trener Carlo Ancelotti provodi klupsku politiku pomlađivanja momčadi zbog čega hrvatskog igrača često ostavlja na klupi. Svejedno Modrić se nada da će karijeru zaključiti u Madridu.

- Igračku karijeru želim završiti u Real Madridu, san mi je oprostiti se od igranja u klubu mog života, u mom domu, izjavio je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 17:00