StoryEditorOCM

Loše vijesti za Zlatka Dalića, Ivan Perišić počeo, ali je odigrao samo jedno poluvrijeme i ozlijedio se, izašao šepajući

Piše Hina, Sport SD, SN
5. listopada 2024. - 22:27

Nogometaši PSV-a nastavili su dominirati u nizozemskoj Eredivisie, aktualni prvaci su u osmom kolu pobijedili Spartu u Eindhovenu s 2-1.

Svi su pogoci postignuti u prvom poluvremenu, a gosti iz Rotterdama su poveli golom Lauritsena u 10. minuti. Izjednačio je domaćin u 34. minuti kada je vlastitu mrežu pogodio Verschueren, dok je PSV rezultat okrenuo u 37. minuti. Strijelac za 2-1 je bio De Jong.

Hrvatski reprezentativac i donedavni igrač Hajduka Ivan Perišić je počeo utakmicu za PSV, a zamijenjen je u 46. minuti. 

Perišić je ostao na terenu nakon duela sa suparničkim igračem, te je odmah zatražio intervenciju liječničke pomoći. Vatreni se nedugo nakon toga ustao, ali i počeo vidno šepati.

Video situacije pogledajte OVDJE.

Trener Peter Bosz odlučio ga je ostaviti u svlačionici na poluvremenu. Ovo su tako potencijalno nove loše vijesti i za izbornika Zlatka Dalića, koji je na prošlo reprezentativno okupljanje pozvao Perišića kako bi mu pomogao u pronalasku forme i sljedećeg kluba.

Prva utakmica nadolazećeg ciklusa Lige nacija protiv Škotske na rasporedu je u subotu 12. listopada od 18 sati na Maksimiru.

Perišić je za PSV debitirao u pobjedi 2:0 kod Willema u sedmom kolu nizozemskog prvenstva prije osam dana. Perišić je tu utakmicu započeo na desnom krilu, a igrao je do 65. minute.

PSV je i dalje savršen u prvenstvu, vodeći je sa svih osam pobjeda. Drugi Utrecht ima osam bodova manje i utakmicu manje.

 

   

 

      Standings provided by Sofascore

   

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 22:42