StoryEditorOCM

Stigla dugo očekivana vijest o kaznama, a one su drakonske, šest mjeseci suspenzije, novčani ‘penali‘...

Piše SN
27. ožujka 2024. - 14:43

Nakon što su igrači Sarajeva prije dva tjedna demonstrativno napustili teren u kup utakmici protiv Borca zbog nezadovoljstva suđenjem, sada su u tom klubu doznali i kako će biti kažnjeni. Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine oduzela je klubu tri boda, a bivši igrač i ikona Hajduka i sportski direktor Senijad Ibričić suspendiran je na šest mjeseci. Sadašnji trener bh. kluba i bivši strateg Rijeke Simon Rožman uvjetno je kažnjen, a prvi čovjek kluba, Ismir Mirvić dobio je suspenziju na godinu dana, piše Sportsport.ba.

Pored toga klub je dobio i novčanu kaznu zbog slabe organizacije utakmice. Maksimalnu novčanu kaznu prema pravilniku dobili su i Mirvić, kao i Ibričić i Rožman.

Podsjetimo, u drugoj minuti sudačke nadoknade (od ukupno pet) sportski direktor Sarajeva Ibričić, i trener Rožman povukli su momčad s terena.

I svi ostali s klupe Sarajeva ušli su u teren i verbalno napali glavnog suca utakmice Matea Musu iz Čitluka. S tribine je ušao u teren i glavni čovjek sarajevskog kluba Mirvić i podržao povlačenje igrača Sarajeva s terena. Igrači Borca nekoliko minuta su ostali na terenu, pozdravili svoje navijače i povukli se s travnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:12