StoryEditor

Trener nogometaša Crvene zvezde i veliki prijatelj odlučio otkriti tajnu Zlatana Ibrahimovića

Piše PSD
13. listopada 2021. - 22:13

Naime, Dejan Stanković, koji je inače veliki Ibrahimovićev prijatelj, tvrdi da je sjajni švedski napadač totalna suprotnost od onoga kakvim se prikazuje u medijima.

Publika ga doživljava punim sebe, samopouzdanim, nerijetko i arogantnim, što nije ni čudno kada o sebi govori u trećem licu. Ali nitko ne može poreći da su mu obraćanja u medijima zanimljiva, kao ni istupi na društvenim mrežama.

"Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na televiziji. Rekao bih da je pravi Zlatan Ibrahimović potpuno drugačiji od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo sa prijateljima, on je rezerviran. Možda sam sada otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, možeš ga mazati na kruh", rekao je za Tuttomercato Stanković koji je s Ibrom dijelio svlačionicu u milanskom Interu.

"Zlatan ima ogromno srce, vjerujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu opet čestitam. Zadovoljan sam što se u ovim godinama i dalje na terenu bori kao lav. Njegove ljudske karakteristike su dodatna vrijednost za Milan", dodao je Stanković.

item - id = 1134822
related id = 0 -> 1132268
related id = 1 -> 1132184
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2021 22:14