StoryEditorOCM
Strani nogomet‘ničeg se ne boji‘

Tudora želi prvak Italije: ‘Ima takvu osobnost da bi mogao voditi Napoli, njemu nitko ne protestira kad ide na klupu‘

Piše Sport SD
11. listopada 2023. - 16:33

Već se duže vremena u medijima spominje mogućnost povratka Igora Tudora u Italiju kako bi preuzeo klupu aktualnog prvaka- Napolija. Naime, momčad je u krizi rezultata, a treneru Rudiju Garciji budućnost je ondje sve neizvjesnija pa se iz tog razloga sve češće spominje povratak hrvatskog stručnjaka u Serie A.

Tudora se donedavno povezivalo i s mogućim povratkom na klupu Marseillea, no taj je posao dobio Gennaro Gattuso. Talijani su pisali i da bi mogao u Lazio, a sad se sve više govori da bi mogao u novi klub u Italiji, gdje je već vodio momčadi Udinesea i Verone te bio pomoćnik Andree Pirla u Juventusu.

O mogućnosti da Tudor dođe u Napoli govorio je nekadašnji švicarski reprezentativac i bivši veznjak napuljskog kluba Valon Behrami.

- On se ničeg ne boji i ima takvu osobnost da bi mogao voditi Napoli. Njemu bi takav izazov odgovarao. Čvrst je. U Udinese je stigao na brzinu i u kompliciranoj situaciji, prodrmao nas je zahvaljujući svojoj karizmi i entuzijazmu, rekao je Behrami prisjetivši se vremena provedenog u klubu iz Udina pod vodstvom Tudora.

- On traži da igrači budu na visokoj fizičkoj razini, njegovi su treninzi puni intenziteta i ide se 2000 km/h. Čak i s loptom. Jedna je stvar sigurna, kod njega nitko ne bi protestirao nakon što ga se zamijeni i pošalje na klupu jer je i prilično velik, dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 00:07