StoryEditorOCM
Strani nogometstrava i užas

Uznemirujuće scene iz Francuske. Nakon žestokog sudara 25 minuta ležao u nesvijesti, utakmica prekinuta

Piše sport sd
17. kolovoza 2024. - 21:17

Mučne scene obilježile su susret drugog kola francuske Ligue 1 između Reimsa i Lillea. Prvo poluvrijeme trajalo je znatno duže od predviđenog zbog prekida utakmice u trajanju od nešto više od 30 minuta, a sve zbog teškog udarca u glavu kojeg je pretrpio Angel Gomes u 15 minuti.

Veznjak Lillea našao se na sredini terena u zračnom duelu s domaćim nogometašem Amadoum Kone. Dvojac se sudario u žestokoj brzini, a koliko se može razaznati na dostupnim videima, Gomes je zaradio udarac ramenom u glavu. Odmah se igrač Lillea "složio" na pod i ostao u nesvijesti. Gostujuća klupa ostala je zaprepaštena, liječnička služba zatim je poletjela prema terenu ukazati pomoć nesretnom Gomesu, koji je na travnjaku proveo čak 25 minuta u nesvijesti! Igrači i jednog i drugog teama okružili su Gomesa kako bi sakrili neugodne scene od očiju javnosti. SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Potom su ga liječnici iznijeli na nosilima, a publika Reimsova stadiona ispratila ga je aplauzom. Iduća Gomesova stanica bila je, jasno, obližnja bolnica, gdje tek treba utvrditi posljedice teškog sudara.

Lille i Reims razmišljali su o potpunom prekidu utakmice, no nepunih pola sata nakon prekida, igra se nastavila. Budući da sudac nije zaustavljao sat, gledali smo i nadoknadu od 34 minute.

Kone, koji je nokautirao Gomesa, zaradio je direktno isključenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 13:34