StoryEditorOCM
Tenispotpuno izvan pameti

Grozne prijetnje najboljoj slovenskoj tenisačici stigle nakon poraza od Hrvatice: ‘Pobit ćemo ti obitelj,,,‘

Piše R. R.
5. rujna 2024. - 19:58

Sloveniju potresa veliki skandal, prijetnje koje je dobila najbolja slovenska tenisačica Veronika Erjavec su grozomorne. Velike uvrede doživjela je Erjavec nakon što je na challengeru u švicarskom Montreuxu poražena od mlade Hrvatice Petre Marčinko rezultatom 6:0, 6:1 i to za manje od sat vremena provedenih na terenu.

Ovaj rezultat je odmah bio sumnjiv navijačima u Sloveniji jer je Erjavec za stotinu mjesta bolje plasirana od Marčinko na WTA listi, a igrala je i drugo kolo US Opena, tako da je bila u dobroj formi. Navijači su odmah počeli sumnjati da je Erjavec odigrala meč za kladionice i krenuli su s užasnim komentarima na društvenim mrežama, neki su bili i veoma oštri.

image

Prijetnje preko društvenih mreža

Screenshot

‘Ubit ćemo ti obitelj‘, ‘Umri od raka‘, ‘Sram te bilo, igraš za kladionice‘, ‘Ti si užas‘, ‘Ovo je bilo sramotno‘, samo su neki od komentara, koji su osvanuli na društvenim mrežama, a prenose i mediji u Sloveniji.

Nakon svega brzo se oglasila i sama Veronika Erjavec.

Igraj tenis, to je zabava, tako su mi rekli - objavila je Erjavec nakon silnih poruka i prijetnji i sigurno joj nije bilo ugodno.

Veronika Erjavec je trenutno 207. tenisačica svijeta, a u svibnju ove godine zauzimala je 168. mjesto na WTA listi. Redovno je u glavnim turnirima Grand slamova, a u dosadašnjoj karijeri zaradila 207.581 dolar od teniskih nagrada. U singlu je osvojila je šest ITF titula i ima omjer od 226 pobjeda i 128 poraza. Za FED Cup reprezentaciju Slovenije odigrala je četiri meča i upisala četiri poraza. Upravo je 2024. godine eksplodirala na challenger turnirima i znatno popravila WTA plasman, a igrala je na sva četiri ovogodišnja Grand slam turnira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:48