StoryEditorOCM
TenisDIRLJIVI PRIZORI

Nadalov sin osvojio sve simpatije, s reketom većim od njega samoga bodrio oca na tribinama

Piše Sport SD
31. prosinca 2023. - 21:50

Rafael Nadal odradio je još jedan dan treninga u Brisbaneu. S obzirom na skori povratak na terene, koji je predviđen za Staru godinu (s Marcom Lópezom u paru igrat će protiv Australaca Maxa Purcella i Jordana Thompsona), osvajač 22 Grand Slama ponovno je vježbao u Queensland Tennis Centeru. Nadala je na tribinama bodrila supruga Mery Perelló u pratnji sina Rafaela juniora koji je s reketom u ruci, praktički većim od njega samoga, pratio što mu otac radi na terenu, pišu Sportske novosti.

Teniski superstar s Mallorce nastupit će u Brisbaneu nakon gotovo godinu dana izbivanja s terena. Posljednji meč odigrao je 18. siječnja na Australian Openu.

- Osjećam se dobro, puno bolje nego što sam očekivao prije mjesec dana. Ne mogu se žaliti. Bit će to težak proces u početku. Na kraju nisam bio na teniskom terenu godinu dana. Ne kažem da postoji nešto nemoguće, ali jednostavno biti ovdje je pobjeda - izjavio je pred svojim navijačima u Australiji.

Rafa će započeti svoju 24. sezonu u profesionalnom tenisu. U karijeri je odigrao više od 1500 mečeva, 3000 setova i 30 000 gemova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 13:21