StoryEditor
Tenisnovi rezultati testa

Oporavili se nakon samo deset dana: Novak i Jelena Đoković negativni na koronavirus

Piše Hina
2. srpnja 2020. - 13:11
Luka Gerlanc/Hanza Media

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na covid-19, objavio je u četvrtak New media tim, nakon što je Đoković 23. lipnja potvrdio da je zaražen je korona virusom.

Novak i Jelena Đoković su, kako se navodi, na posljednjem PCR testu koji su radili u Beogradu po savjetu liječnika, negativni i ne osjećaju nikakve simptome virusa.

Zadnjih deset dana, bračni par Đoković je, nakon Novakovog povratka iz Zadra i prekida Adria Toura, proveo u samoizolaciji. 

Đoković je poslije otkazivanja finala turnira u Zadru zbog činjenice da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen  koronavirusom, stigao u Beograd gdje je odmah testiran, a rezultati su pokazali da pozitivan na SARS-CoV-2. 

Nakon objave da je Dimitrov pozitivan svi sudionici turnira su testirani na koronavirus i pokazalo se da su pozitivni najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi i trener Grigora Dimitrova. Nekoliko dana kasnije je i direktor Adria Toura Goran Ivanišević objavio da je pozitivan.

On je u Beogradu testiran sa članovima svoje obitelji, na koronu je bila pozitivna i njegova supruga Jelena, ali ne i njihovo dvoje djece.

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 06:35