StoryEditorOCM
Tenisiskren

Rafael Nadal otvoreno: Neću prestići Đokovića

Piše Sport SD
15. studenog 2023. - 22:28

Iako je već dugo vremena ozlijeđen, a s 37 godina i 22 Grand Slam naslova se ne mora nikome dokazivati, Rafael Nadal marljivo se sprema za povratak na teniske terene. Iako još uvijek nije poznat točan datum njegovog povratka, Španjolac se nada kako će to biti na Australian Openu u siječnju sljedeće godine.

- Još uvijek ne mogu reći hoću li se vratiti na ovom ili onom turniru, ali sam sretan kako se stvari trenutno odvijaju. Ono što iskreno mislim je kako ću se vratiti tenisu, kako ću još igrati - rekao je Nadal španjolskim novinarima i dodao:

- Osjećam kako će se biti jako teško vratiti visokoj razini tenisa, ali da ne mislim da mogu biti kompetitivan, vjerojatno ne bih radio sve što sam radio posljednjih mjeseci u dobi u kojoj jesam i s jako dugom karijerom za sebe.

Nadal se osvrnuo i da je Novak Đoković u međuvremenu došao do 24 Grand Slam naslova.

- Neću prestići Đokovića po broju Grand Slam naslova, ne vjerujem da sam u toj poziciji. Dat ću sebi šansu da opet uživam u tenisu jer nisam igrao godinu dana i za mene je uspjeh održavanje nade da ću opet igrati - istaknuo je Nadal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 11:51