StoryEditorOCM
VaterpoloStiže li u Split?

Emotivne objave iz Francuske, svi se opraštaju od hrvatskog reprezentativca: Zar je moguće da je gotovo?!

Piše Sport SD
18. svibnja 2024. - 19:24

Odlazi li hrvatski vaterpolski reprezentativac Ante Vukičević nakon sedam godina iz redova francuskog Marseillea? Objava koju je Vukičević prenio na svom instagram profilu sugerira takav scenarij.

Prijatelj i klupski suigrač Ugo Crousillat je Vukićeviću poručio da mu se zahvaljuje na zajedničkom vremenu provedenom u klubu, na sedam sezona koje je dao Marseilleu, a uz zajedničke fotografije, najviše one ostvarenih uspjeha. U Marseilleu je Vukičević još od 2017. godine. U sedam sezona Vukičević je s Marseilleom osvojio čak šest naslova prvaka. Posljednji prije desetak dana. A bilo bi ih možda i svih sedam da jedna sezona nije bila prekinuta zbog pandemije. To je za Marseille bio 41. naslov prvaka Francuske u povijesti.

image

Emotivna poruka suigrača Vukičeviću

Screenshot/Instagram Ante Vukičević

Vukičević je u veljači napunio 31 godinu. Dvaput je s reprezentacijom Hrvatske osvojio naslov svjetskog prvaka. Još prije mjesec dana pojavila se špekulacija kako Vukičević napušta Marseille, ali i da se vraća u Hrvatsku te da bi njegova nova destinacija trebao biti splitski Jadran. Napisao je to insajderski portal Total waterpolo koji rijetko ima pogrešne informacije.

U tom scenariju ionako vrlo brojna kolonija hrvatskih reprezentativaca svjetskih prvaka na Zvončacu bi postala još brojnija. Ove sezone u Jadranu su bili svjetski prvaci iz Dohe Jerko Marinić Kragić, Loren Fatović, Konstantin Harkov, Josip Vrlić, Matias Biljaka, Zvonimir Butić i Mate Anić, dok je Luka Bukić zbog ozljede preskočio taj turnir.

image
Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 05:10