StoryEditorOCM
Vaterpololiga prvaka

Jadran u dalekoj Gruziji traži bodove protiv Dinama: ‘Svako opuštanje može biti kobno‘

Piše I. M.
15. listopada 2024. - 11:12

Split, Šibenik pa Tbilisi. To je tjedna tura jadranaša. Odnosno, Liga prvaka, Premier Regionalna liga pa opet najelitnije europsko klupsko natjecanje. Hrvatski prvak gostuje u Gruziji kod Dinama i traži nove bodove, nakon 1. kola u kojem su u Poljudu svladali Radnički iz Kragujevca nakon peteraca.

Ne treba podcijeniti momčad iz daleke Gruzije, bez obzira na to što je na papiru ovo nešto lakši protivnik u odnosu na ostala dva u grupi B; doprvaka Srbije te europskog prvaka Ferencvaroša. Međutim, sami put je već veliki pothvat.

- Mislim da smo jači, bolji, ali oprezan sam tim više što ondje, u Dinamu igra nekoliko igrača koji imaju velikog iskustva – rekao je trener Jadrana, Jure Marelja pa dodao:

- U prvom redu je to ljevak Nikola Vapenski, pa crnogorski centar Stefan Pješivac, zatim domaći Sandro Adeišvili koji je igrao u Mladosti, pa Radničkom. Ondje je i Veljko Tankosić koji također ima iskustva. Dakle, svako opuštanje bi moglo biti kobno.

Nadamo se da neugodnih iznenađenja neće biti. Jadranaši su sretno stigli na svoju destinaciju, ali neće biti kompletni za večerašnji susret jer pravo nastupa nema Zvonimir Butić budući da je u prijašnjoj utakmici dobio crveni karton.

Susret Dinama i Jadrana možete gledati u prijenosu na Arena Sport 2 od 16.15 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 18:31