StoryEditorOCM
Više od sportasitne informacije

Dva detalja su jako važna: otkrivena do sada najveća tajna o stanju Michaela Schumachera, ima posebnu metodu oporavka

Piše R. R.
9. rujna 2024. - 22:17

Slavni njemački vozač Michael Schumacher je prije 11 godina doživio veliku nesreću na skijanju u Alpama, a tek nedavno j u javnost isplivao jedan detalja koji je razveselio sve njegove poklonike. 

Još od tog prosinca 2013. godine nakon teških ozljeda glave Schumacher je prvo prebačen u bolnicu, ali je već bio u komatoznom stanju. Nakon što su sanirane primarne ozljede prebačen je u obiteljsku vilu, gdje se liječi daleko od javnosti i zapravo nitko ne zna kakvo je njegovo pravo zdravstveno stanje. 

image
Toru Yamanaka/AFP

Njemački Bild je došao do nekih informacija koje je podijelio s javnosti  otkrio kako teče njegova rehabilitacija. Navodno se u sklopu terapije Schumi vozio u Mercedesu AMG kako bi njegov mozak dobio podražaj poznatog zvuka. Otkriveno je i da je u liječničkom timu angažirano čak 15 liječnika različitih specijalnosti, fizioterapeuta i asistenata kako bi imao potpunu njegu 24 sata dnevno. 

image
Ercole Colombo/AFP

Nekadašnji voza formule Johnny Herbert navodno je dodao da je njegov nekadašnji timski kolega može i samostalno sjediti što je razveselilo sve Schumacherove fanove, iako stvarne potvrde za tu informaciju zapravo i nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 22:18