StoryEditorOCM
Više od sportaSRETNE SEDMICE

Instagram gori, obožavatelji luduju: Luka Dončić zaprosio atraktivnu manekenku 7.7., datum prosidbe isti broju na dresu

Piše Marko Bilić
7. srpnja 2023. - 23:34

Instagram gori, Luka Dončić je danas zaprosio Anamariju Goltes! NBA zvijezda oduševila je svoje fanove fotografijom na kojoj kleči ispred svoje sad već zaručnice i daje joj zaručnički prsten.

Naravno, obožavateljima nije promaknuo datum prosidbe, e to je izazvalo pravo oduševljenje: Luka je zaprosio svoju djevojku 7. srpnja, odnosno 7.7.! A znate da je to broj dresa kojega u Dallas Mavericksima nosi slovenski as, jedan od ponajboljih igrača NBA lige.

Luka Dončić 77 - brend, Luka Dončić 77 - broj na dresu, Luka Dončić 7.7. - zaprosio djevojku.

U prvom satu od objave na Instagramu Luki i Anamariji je stiglo čak pola milijuna čestitki, između ostalih i od ponajboljeg nogometaša današnjice Kyliana Mbappea. 

Inače, Luka i Anamarija su u vezi od 2016. godine, a upoznali su se još četiri godine prije - na Krku. I inače često vole dolaziti u Hrvatsku, pogotovo ljeti.

Atraktivna slovenska manekenka koja je zarobila srce planetarno popularnog košarkaša plijeni izgledom gdje god se pojavi, na instagramu je prati 172.000 obožavatelja. Zanimljivo, prije manekenske karijere trenirala je kickbox, na znanje i ravnanje svim ostalim djevojkama...

Šalu na stranu, lijepa ljubavna priča Luke i Anamarije, koja je davno prešla granice interesa samo slovenske javnosti, otišla je veliki korak naprijed. Naravno, 7. srpnja. Luka je pomno izabrao datum.

A sad, kad su pale i zaruke... Luka, vrime je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 04:39