StoryEditorOCM
Više od sportane skida osmijeh

Kako će Srbi na ovo reagirati? Njihov se heroj Novak Đoković u loži u Parizu zabavlja s Andrejom Plenkovićem

Piše Sport SD
29. listopada 2023. - 16:18

Finale Svjetskog prvenstva u ragbiju u Parizu privuklo je velik broj gledatelja pred malim ekranima, ali i na tribinama "Stade de Francea" gdje su viđena mnoga poznata lica. Među njima su bili najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, francuski predsjednik Emmanuel Macron, ali i hrvatski premijer Andrej Plenković - piše Jutarnji list.

Fotoreporteri su zabilježili da Plenković ne skida osmijeh s lica u društvu slavnog srpskog tenisača i Macrona, a na stadionu "Stade de France" je u napetoj utakmici uživao i Plenkovićev predstojnik ureda, Zvonimir Frka Petešić.

Vrijedi istaknuti kako je premijer na utakmicu stigao u odijelu, no u malo ležernijem izdanju, odnosno, bez kravate.

Đoković je sjedio u društvu poznate pop pjevačice Rite Ore te glumačke zvijezde "Aquamana" Jasona Momoae.

image
AFP

Inače, ragbijaši Južnoafričke Republike obranili su naslov svjetskih prvaka nakon što su u finalu ovogodišnjeg SP-a svladali Novi Zeland sa 12-11 (12-6) te je tako JAR postala prva zemlja s četiri naslova svjetskog prvaka.

Iz Ureda premijera ranije su izvijestili javnost kako će se tijekom boravka u Parizu predsjednik Vlade sastati predsjednikom Francuske Republike Emmanuelom Macronom, s kojim će sutra u Elizejskoj palači imati radni doručak.

Predsjednik Vlade posjetit će i Organizaciju za gospodarsku suradnju i razvoj (OECD), sastati se s njezinim glavnim tajnikom Mathiasom Cormannom, a sudjelovat će i na sastanku Vijeća OECD-a, u ponedjeljak, 30. listopada 2023., u Parizu.

Uz predsjednika Vlade bit će ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i ministar financija Marko Primorac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 04:12