StoryEditorOCM
Više od sportarekao da je romantik

Kakve veze ima trofejni Splićanin s Ivanom Knoll? Sve će vam biti jasnije nakon ove fotografije

Piše Sport SD
9. lipnja 2024. - 09:57
Noć hrvatskog tenisa na kojoj se obilježava 110 godina organiziranog teniskog djelovanjau Hrvatskoj. Zagreb, 21. rujna 2022.Zeljko Puhovski/Cropix

Mate Pavić, 31-godišnji hrvatski tenisač, osvojio je Roland Garros sa svojim partnerom Marcelom Arevalom iz Salvadora, u finalu turnira parova svladali su talijansku kombinaciju Simonea Bolellija i Andreu Vavassorija sa 7-5, 6-3. Pavić je time kompletirao sva četiri Grand Slam turnira u karijeri, u igri parova.

Splićaninu je velika podrška u životu njegova supruga, Zagrepčanka Katarina Jurkin. Tenisač i njegova dugogodišnja partnerica Katarina izrekli su sudbonosno "da" i uplovili u bračnu luku u rujnu prošle godine (2023.).

image
Bertrand Guay/Afp

Iako se u javnosti ne pojavljuju često zajedno, s vremena na vrijeme objavljuju fotografije u paru na društvenim mrežama. Pokoji zajednički trenutak, a najčešće su u pitanju idilične fotografije s putovanja. Dobro se skrivaju od medija, ali jednom prilikom je Pavić otkrio kakav je prema svojoj Katarini:

- U vezi sam tipični horoskopski Rak, pažljiv i romantičan, djevojku volim iznenađivati cvijećem i raznim sitnicama. S druge strane, ona mora imati puno razumijevanja za moju karijeru.

Prije vjenčanja, posljednji su se put zajedno pojavili na svečanoj "Noći hrvarskog tenisa" na kojoj je bilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj krajem rujna 2022. godine.

Inače, Katarina je na izboru za Miss Zagreba i zagrebačke županije 2016. godine odnijela titulu prve pratilje, a odmah iza nje našla se Ivana Knöll. Poznata hrvatska navijačica tako barem preko fotografije ima poveznicu sa ženom splitskog tenisača koja se danas bavi šminkanjem i modelingom.

image

Izbor za Miss Zagreba i Zagrebačke zupanije 2016.
Na fotografiji: Katarina Jurkin, Antonela Ivanović i Ivana Knoll.

Livio Andrijic/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 09:59