StoryEditorOCM
Više od sportasnažna podrška

Luka Modrić i ekipa uoči Europskog prvenstva poslali posebnu poruku dalmatinskom klubu: slijedi im utakmica sezone

Piše SPORT SD
13. lipnja 2024. - 23:10

"Vaša zadarska dica!", tako je danas "zagrmilo" iz Njemačke. Pet lica koje poznaje svaki Hrvat, a i dobar dio populacije cijelog svijeta, poredali u se u Njemačkoj i poslali svom klubu poruku uoči utakmice sezone.

Vrsaljko, Livaković, Modrić, Subašić i Erlić, pet velikana Hrvatske, učili su nogomet igrati u Zadru. Tamo su nogometno "prohodali". Iako su u svojim karijerama osvojili svijet i nakupili se trofeja, nisu zaboravili svoje skromne početke, prizore kluba u kojem su njihove velike priče počele.

image

Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić i Dominik Livaković prije dvije godine na terenu svog matičnog kluba NK Zadar.

Luka Gerlanc/Cropix

Sada se sprema Europsko prvenstvo, a ponovno će se kroz reprezentaciju Hrvatske osjetiti zadarski štih, energija koja je u toliko veliih utakmica bila ključna.

A klub Zadar? Koliko samo turbulencija i teških trenutaka je prošao zadnjih godina. Eno ga, trenutno se bori za ulazak u treću ligu. Nedovoljno za instituciju koja je toliko dala našoj reprezentaciji.

image
Luka Gerlanc/Cropix

U nedjelju u 18 sati na Stanovima igra uzvratni susret kvalifikacija za Drugu NL (treći rang natjecanja), protivnik je Segesta. Prvi susret se igrao prošlog vikenda u Sisku, poražen je Zadar s 2:1, ipak, nade su i dalje visoke. Bit će druga priča na domaćem terenu. Ključna će biti i podrška navijača, pa su tim putem Zadrani poručili:

- Dođite u nedjelju na Stanove u šest sati i podržite naš Zadar.

Poruku Zadru pogledajte OVDJE.

image
Luka Gerlanc/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 23:11