StoryEditorOCM
Više od sportazanimljiva slika

Mlakarova žena ne može izbiti Hajduk iz glave, poslala je jasnu poruku svom suprugu Janu

Piše SPORT SD
23. listopada 2024. - 14:24

Otpuhao je danas Jan Mlakar 26 svjećica sa svoje rođendanske torte. Bivši napadač Hajduka u Splitu je proveo dvije lijepe godine, a dok je boravio pod Marjanom dobio je i dvoje djece, 2021. godine rodila se Mia, a dvije godine kasnije stigao je i Max.

Čestitala mu je rođendan supruga Ana i putem Instagrama, napisala je: ‘Vse najboljše sreča‘ uz emotikon srca, nema potrebe prevoditi.

Zanimljiva je fotografija koju je Ana pridružila čestitci. Naime, odabrala je sliku Jana kako diže trofej Kupa u Hajdukovoj majici. 

Nema sumnje, pamti po lijepom i Ana dane koje je provela u Splitu, dok joj je suprug punio mreže Hajdukovim protivnicima. Nije fotografija na čestitci izabrana slučajno. Objavu možete vidjeti OVDJE.

- Hajduk je velik klub. Kako navijači i cijeli grad živi za klub, to nema nigdje. Još su mi u Splitu i djeca rođena, zauvijek će mi ostati u srcu. I mojoj obitelji se grad sviđa. Život tu nam je bio odličan - rekao nam je Jan svojedobno u intervjuu.

Hajduku fali napadača, a Mlakar je išao zabijati za Pisu, javio nam se: ‘Gol Rijeci mi je najdraži, ali nešto mi smeta‘

Otišli su iz Hajduka Mlakari u Italiju, u Pisu. Odrađen je transfer u ljeto prošle godine. Postojala je i mogućnost za povratak na posudbu ove sezone, pričalo se da je Jan bio zainteresiran za povratak, makar privremen. Ipak, nije se dogodilo, ostao je u Italiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 14:27