StoryEditorOCM
Više od sportadruštvene mreže

Nakon ‘afere ženske noge‘ suprug Blanke Vlašić doletio u Split, ona jednom objavom pokazala u kakvom su odnosu

Piše M. K./Jutarnji list
17. srpnja 2024. - 11:06

Belgijski novinar Ruben Van Gucht, suprug Blanke Vlašić, nedavno se našao u centru pozornosti zbog, kako su je brojni nazvali, afere "ženske noge".

Tijekom Europskog prvenstva se putem video poziva javio u emisiju "Radio 2 Weekwatchers" iz hotelske sobe, a brojni su iza njega, na krevetu, primijetili ženske noge. Kad je shvatio da su noge u kadru, pokušao ih je sakriti šalicom, ali se video brzo proširio društvenim mrežama - piše Jutarnji list.

Incident nije htio komentirati, ali su ga ponovno počeli povezivati s Charlotte Van Looy, spisateljicom s kojom je, kako je pisao RTL, prevario svoju prvu suprugu Laurence Van Tongerloo. Ipak, novom je fotkom Ruben odlučio utišati sve glasine koje već dulje vrijeme kruže društvenim mrežama.

image
Screenshot Instagram

Na Instagram storyju je podijelio fotografiju Blanke i njihovog sina Monda koji su uživali na kupanju. Otkrio je da se nalazi u Splitu, gdje odmara sa svojom obitelji. Istu je fotografiju kasnije Blanka podijelila na svom profilu te tako dala do znanja da su ona i njezin suprug u odličnim odnosima.

Ruben i Blanka su svoju vezu skrivali sve do njihovog vjenčanja u Splitu. Da su se vjenčali je Vlašić objavila 26. svibnja 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 01:39